Pânã la aceastã datã, agricultorii vasluieni au finalizat recoltatul la floarea-soarelui consum de pe suprafata totalã de 41.933 hectare (ha) cultivatã, cu o productie medie de 1.982 kilograme (kg)/ha, si la floarea-soarelui sãmântã de pe suprafata de 532 ha, cu o productie medie obtinuta de 1.150 kg/ha. De asemenea, s-a încheiat culesul la strugurii de masã de pe suprafata totalã de 276 ha, cu o productie medie realizatã de 6.527 kg/ha. La alte culturi agricole, recoltatul este în plinã desfãsurare: porumb boabe consum în procent de 24% (22.516 ha) din total program de 93.891 ha, cu o productia medie realizatã de 3.175 kg/ha, porumb boabe sãmântã în procent de 46% (114 ha) din total program de 249 ha, cu o productie medie realizatã de 2.406 kg/ha. La strugurii pentru vin s-au cules 72% (7.952 ha) din total program de 11.050 ha, iar productia medie realizatã este de 4.870 kg/ha, iar la sfecla de zahãr s-a recoltat 22% de pe suprafata totalã de 1.167 ha, iar productia medie realizatã este de 33.500 kg/ha. Totodatã, cartofii de toamnã au fost recoltati de pe 11% din suprafata totalã de 1.817 ha, cu o productie medie realizatã pânã în prezent, de 10.693 kg/ha.
Pânã la aceastã datã, agricultorii vasluieni au finalizat recoltatul la floarea-soarelui consum de pe suprafata totalã de 41.933 hectare (ha) cultivatã, cu o productie medie de 1.982 kilograme (kg)/ha, si la floarea-soarelui sãmântã de pe suprafata de 532 ha, cu o productie medie obtinuta de 1.150 kg/ha. De asemenea, s-a încheiat culesul la strugurii de masã de pe suprafata totalã de 276 ha, cu o productie medie realizatã de 6.527 kg/ha. La alte culturi agricole, recoltatul este în plinã desfãsurare: porumb boabe consum în procent de 24% (22.516 ha) din total program de 93.891 ha, cu o productia medie realizatã de 3.175 kg/ha, porumb boabe sãmântã în procent de 46% (114 ha) din total program de 249 ha, c