Daca angajatii de la Nova Apaserv au scapat, cel putin deocamdata, de teama pierderii locului de munca ce ar fi decurs din externalizarea unor servicii, in schimb este posibil sa isi piarda unele drepturi pe care le au trecute in contractul colectiv de munca. Cel putin asta este intentia conducerii Consiliului Judetean.
Presedintele CJ, Florin Turcanu, considera ca in contractul colectiv de munca sunt trecute unele drepturi care ar putea fi scoase din calcul. „Daca pe unul il doare piciorul si trebuie sa mearga la operatie, plateste Nova Apaserv. Altii au probleme cu nu stiu ce. Facem niste lucruri care nu sunt corecte”, afirma presedintele Consiliului Judetean. Acesta considera ca s-ar impune „dezbaterea in spatiul public” a contractului colectiv de munca de la operatorul de apa.
De altfel, conducerea CJ asteapta de la angajatii societatii Nova Apaserv o mai mare implicare in problemele societatii, pentru eficientizarea acesteia, mai ales dupa ce lis-a garantat ca isi vor pastra locurile de munca.
„Am gasit solutia sa nu trimitem acasa oamenii pentru ca ma gandesc ca ?i rudele mele pot sa ajunga intr-o situa?ie asemanatoare. Si nu este placut pentru nimeni. Eu sunt convins ca angaja?ii au in?eles asta ?i vor munci pentru binele societa?ii”, a conchis presedintele CJ. (Adrian Dimitriu) Daca angajatii de la Nova Apaserv au scapat, cel putin deocamdata, de teama pierderii locului de munca ce ar fi decurs din externalizarea unor servicii, in schimb este posibil sa isi piarda unele drepturi pe care le au trecute in contractul colectiv de munca. Cel putin asta este intentia conducerii Consiliului Judetean.
Presedintele CJ, Florin Turcanu, considera ca in contractul colectiv de munca sunt trecute unele drepturi care ar putea fi scoase din calcul. „Daca pe unul il doare piciorul si trebuie sa mearga la operatie, plateste Nova Apas