De-a lungul carierei sale de antrenor, Reghecampf s-a descurcat admirabil cîtă vreme s-a ocupat exclusiv de fotbal. Doar înfumurarea, orgoliul şi războaiele impuse de anturaj l-au tras în jos
Steaua nu l-a schimbat pe Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul e acelaşi antrenor precum cel din debutul carierei: favorizează jucătorii aflaţi sub contract cu impresarul apropiat lui, are războaie cu presa, dar chiar şi în aceste condiţii reuşeşte să aibă rezultate. Universitatea Craiova, Gloria Bistriţa, Chiajna şi Steaua sînt formaţiile pregătite de Reghe pe prima scenă a fotbalului românesc. Peste tot, tehnicianul a fost implicat în conflicte cu mass-media, dar mai ales cu jucătorii, în special datorită faptului că miza insistent pe fotbaliştii manageriaţi de apropiaţii săi. "Jucătorii tineri, crescuţi la club, dar şi cei pe care îi găsise aici nu erau băgaţi în seamă. Aceştia au mers în nenumărate rînduri la Pădureanu şi i s-au plîns de tratamentul la care sînt supuşi. Pînă la urmă, această situaţie creată de el i-a pus capac şi a fost demis după 10 etape, chiar dacă îşi făcea datoria, mă refer la faptul că mînca fotbal pe pîine. Nu e băiat rău, dar e uşor de influenţat de cei din anturajul lui", a povestit o sursă din cadrul clubului Gloria Bistriţa.
Nici la Craiova nu i-a fost mai uşor, Reghecampf fiind dat afară tot după un conflict cu o parte dintre fotbalişti. După ce i-a exclus din lot pe fraţii Costea şi pe Dina, Mititelu a intervenit şi i-a reziliat contractul. Cel mai bine i-a fost însă la Chiajna. Venit în pauza de iarnă a sezonului 2011-2012, antrenorul a schimbat lotul masiv, aducînd numai fotbalişti impresariaţi de apropiaţii săi. Mişcarea i-a ieşit însă, Concordia a strîns cele mai multe puncte în retur dintre toate formaţiile din Liga 1, iar la finalul campionatului Reghecampf a fost adus în Ghencea de Gigi Becali.
10