Restaurantul Say oferă meniuri bogate şi variate pentru praznice, care pot fi organizate la sediul restaurantului sau în orice altă locaţie solicitată de client.
Pentru a scăpa de de grija şi organizării unui praznic, persoanele interesate pot apela la serviciile profesionale de catering ale restaurantului Say din Roman, care pune la dispoziţia clienţilor săi un meniu bogat şi variat, alcătuit numai din produse proaspete şi calde.
Indiferent de ziua, ora sau locaţia aleasă, la un preţ cuprins între 11 şi 20 de lei, se poate beneficia de meniuri alcătuite din două sau trei feluri de mâncare, la care se adaugă pâinea şi cafeaua, oferite gratuit de firma de catering. Se preiau comenzi de colaci, colivă şi cozonaci, iar la peste 100 de persoane, colacii sunt oferiţi gratuit din partea restaurantului.
Clienţii pot opta pentru un meniu alcătuit din două sau trei preparate, având posibilitatea de a opta pentru un aperitiv bogat – alcătuit din 11 preparate, ciorbă – de perişoare sau văcuţă şi diferite feluri principale, cum ar fi pulpe de pui la cuptor sau preparate la grătar, cu diferite garnituri, sau sărmăluţe cu mămăliguţă. Meniurile pot fi modificate în funcţie de preferinţele fiecărui client în parte.
Toate preparatele sunt pregătite de bucătarul restaurantului, care are o experienţă de peste 12 ani şi a lucrat la restaurante renumite, fiind un bucătar perfecţionist şi foarte exigent în ceea ce priveşte calitatea produselor pe care le găteşte.
Pentru praznicele organizate în alte locaţii decât cea a restaurantului, sunt puse la dispoziţia clientului, în mod gratuit, toate mesele, scaunele şi vesela necesară. Deasemenea, se asigură, fără alte taxe suplimentare, un personal calificat şi amabil care să îşi ofere serviciile în ziua evenimentului.
Pentru cei care optează pentru a organiza un praznic la restaurant, vor fi întâmpinaţi