Chindia Târgovişte practică acelaşi sistem 4-4-2, acelaşi stil pragmatic şi agresiv. Are acelaşi bloc unitar pe gazon. în poartă, Popescu s-a descurcat foarte bine. Fundaşii laterali Pătru (pe dreapta) şi C. Dinu (pe stânga) acoperă părţile lor de teren, însă doar primul urcă eficient în atac. Pentru postul de fundaş stânga au mai fost utilizaţi Ghiţă şi Dobrescu.
în centrul apărării sunt postaţi Ispas şi Vătavu, care aduc linişte şi siguranţă echipei.
O altă variantă pentru postul de fundaş central este C. Dinu. în derbiul de sâmbătă, cu F.C. Zagon (locul 1, cu 20 p), nu poate fi utilizat Ispas, care a acumulat patru cartonaşe galbene şi este suspendat o etapă. în faza de construcţie totul rămâne în sarcina lui Anton. El coordonează acţiunile formaţiei sale. El trebuie să pozeze, să şuteze, să bată lovituri libere cu piciorul drept, lucruri la care se pricepe de minune. închizătorul Honciu nu pleacă prea des în atac. Preferă să protejeze linia defensivă, neîncercând să se complice prea mult. Recuperează multe baloane atât defensiv, cât şi ofensiv. De la el pornesc multe acţiuni spre buturile adverse. Are prospeţime şi poftă de joc. “Aripile” Pârvu (pe dreapta) şi Dobre (pe stânga) se ocupă cu centrările, dar ştiu să pătrundă spre poartă şi să şuteze. Pe banda stângă, dar şi pe centru a evoluat eficient Grigore, care a fost determinant în trei meciuri: cu CSU Universitatea Craiova (scor 3-1), F.C.M. Câmpina (2-0) şi Avântul Reghin (1-0). în aceste confruntări, Grigore a marcat atunci când trebuia. în atac, echipa din Curtea Dom— nească are un vârf împins înalt şi bine legat. Este vorba de Bucă, care se bate cu defensivele adverse.
în avanposturi Chindia mai are un atacant de rasă, iute şi subtil, care culisează când spre dreapta, când spre stânga direcţiei de atac a echipei. Cristi Cherchez este golgheterul echipei. Văduva poate fi utilizat ca mijlo