Există țări în care unii candidați sînt atît de populari încît primesc voturi și de la morți și există țări în care nu e nevoie. De exemplu, Azerbaidjan, unde autoritățile au publicat, din greșeală, rezultatul final al alegerilor prezidențiale cu o zi întreagă înaintea deschiderii urnelor. Vă reamintim că nici măcar în Coreea de Nord nu s-a întîmplat vreodată așa ceva, și acolo, de fiecare dată, se știe cu 50 de ani înainte cine va fi următorul președinte.
Premiul Nobel pentru Pace nu a fost acordat anul acesta unei persoane, ci unei organizații, mai precis Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice. Trebuie să fie destul de nasol să cîștigi premiul Nobel ca membru al unei organizații. E ca atunci cînd cîștigi la Loto pe un bilet jucat alături de colegii de birou. Te bucuri că ai cîștigat, dar în acelaști timp îți pare rău că a trebuit să cîștige și ceilalți.
Jumătate din uraniul îmbogățit folosit de Statele Unite ale Americii, în centralele sale, provine de la peste 20.000 de focoase rusești dezactivate. Desigur, ăsta era și planul inițial al rușilor: să-și trimită uraniul în SUA, însă nu cu vaporul, ci la bordul unor rachete intercontinentale.
Pompierii londonezi au pornit o campanie de informare prin care îi roagă pe oameni să nu-și mai bage penisurile în prăjitoare de pîine. Aparent, pe pompieri nu-i deranjează să intervină la descarcerare, dar prăjitoarele s-au plîns.
Directorul unei școli din statul Georgia și-a anunțat elevii că orele se amînă din cauza vremii prea frumoase de afară. Foarte mulți dintre elevi au protestat, spunînd că închiderea școlii le perturbă grav programul de chiulit.
Există țări în care unii candidați sînt atît de populari încît primesc voturi și de la morți și există țări în care nu e nevoie. De exemplu, Azerbaidjan, unde autoritățile au publicat, din greșeală, rezultatul final al alegeril