Elevii Şcolii Gimnaziale din Gologanu au marcat „Ziua Mondială a Alimentaţiei Sănătoase“, în cadrul unei activităţi desfăşurate sub genericul „Coşul cu bunătăţi“. Aşa cum sugerează şi numele, activitatea şi-a propus să le atragă atenţia elevilor asupra necesităţii consumării doar a acelor produse alimentare sănătoase. În acest sens, mai mult părinţi au contribuit la „Coşul cu bunătăţi“ şi au adus la şcoală fructe şi legume, compoturi, dulceţuri, magiun, dar şi zacuscă, toate pregătite în casă, tradiţional, pe care le-au oferit pentru a fi servite. Din meniu nu au lipsit pâinea de casă şi turtele, extrem de apreciate de copiii pofticioşi.
„Ziua Mondială a Alimentaţiei Sănătoase“ se sărbătoreşte, în fiecare an, începând cu 1979. Acest proiect se doreşte a fi un semnal de alarmă pentru categoriile de consumatori de produse ce au în componenţă cu preponderenţă aditivi, emulgatori şi alţi substituenţi alimentari care dăunează grav sănătăţii.
Elevii Şcolii Gimnaziale din Gologanu au marcat „Ziua Mondială a Alimentaţiei Sănătoase“, în cadrul unei activităţi desfăşurate sub genericul „Coşul cu bunătăţi“. Aşa cum sugerează şi numele, activitatea şi-a propus să le atragă atenţia elevilor asupra necesităţii consumării doar a acelor produse alimentare sănătoase. În acest sens, mai mult părinţi au contribuit la „Coşul cu bunătăţi“ şi au adus la şcoală fructe şi legume, compoturi, dulceţuri, magiun, dar şi zacuscă, toate pregătite în casă, tradiţional, pe care le-au oferit pentru a fi servite. Din meniu nu au lipsit pâinea de casă şi turtele, extrem de apreciate de copiii pofticioşi.
„Ziua Mondială a Alimentaţiei Sănătoase“ se sărbătoreşte, în fiecare an, începând cu 1979. Acest proiect se doreşte a fi un semnal de alarmă pentru categoriile de consumatori de produse ce au în componenţă cu preponderenţă aditivi, emulg