de Sorana MAIER
20 octombrie 2013 21:32
0 vizualizari
A-A+
După câţiva ani în care societăţile care deţin reţelele de apă, canalizare sau gaz şi–au înlocuit conductele pe nenumărate străzi din Sibiu, 2013 este primul an în care se şi văd efectele.
Numărul săpăturilor pe care aceste societăţi au fost nevoite să le facă în asfalt ca să repare conductele sparte s–a redus vizibil.
Dacă în 2012, E.On avea 631 de intervenţii de urgenţă, anul acesta numărul intervenţiilor pe care le-a făcut în carosabil, pentru reparaţii, a fost de doar 354 de puncte. Aici nu intră străzile pe care societatea le-a săpat pentru a înlocui conductele. Din cele 354 de săpături, societatea DPC a reparat 169.
Anul acesta intervenţiile pentru repararea defectelor la reţeaua de apă şi canalizare au însemnat peste 506 puncte în care s-a intervenit în carosabil, trotuare sau zone verzi. DPC a refăcut carosabilul în 200 dintre aceste puncte.
“DPC a avut anul acesta o misiune dificilă, pe comenzile de refacere a carosabilului în urma intervenţiilor la reţele figurând peste 960 de puncte. Din acestea DPC a reuşit să refacă aproximativ jumătate, restul refacerilor urmând să fie programate pentru anul următor. Dincolo de disconfortul care a decurs din aceste lucrări, sibienii beneficiază ca urmare a acestora de o calitate mai bună a serviciilor", a spus, într-o conferinţă de presă, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.
La toate acestea se adaugă 27 de intervenţii efectuate pentru lucrări la reţeaua electrică, din care DPC a refăcut 16 şi 62 de avize de săpătură emise pentru cetăţeni pentru diverse lucrări.
Anul acesta, toate intervenţiile de urgenţă din carosabil nu au ajuns la 1.000, în condiţiile în care, anul trecut, numărul lor a fost de 1.342.. de Sorana MAIER
20 octombrie 2013 21:32
0 vizualizari
A-A+
După câţi