Criza financiară din Giuleşti nu se vede nici pe departe când vine vorba de mâncarea servită zilnic la baza de pregătire Pro Rapid. Unul dintre acţionarii clubului din Grant, Nicolae Cristescu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru "ring", cornul abundenţei "alb-vişinii", tradus în meniul de bază al jucătorilor şi staffului rapidist.
Judecând după diversitatea meniului de la ProRapid, nu se poate afirma nici pe departe că la gruparea din Giuleşti se numără feliile de pâine. Bucatele puse pe mesele "alb-vişiniilor" se încadrează în normele obişnuite şi sunt supravegheate îndeaproape de medicul echipei. "Meniul este alcătuit de directorul care se ocupă de baza sportivă Pro Rapid, care are în atribuţii şi aprovizionarea cu alimente, cu acordul sută la sută al medicului. Împreună fac, aşadar, lista de alimente şi meniul. Eu nu pot să fac altceva decât să execut ce-mi spun ei. Este o listă care mi se dă cu o săptămână înainte", ne-a dezvăluit din "bucătăria" internă unul dintre acţionarii Rapidului, Nicolae Cristescu.
Prânz cu ciorbiţă à la grecque şi grătar de pui
Cea mai importantă masă a zilei, micul dejun, este compusă din ingrediente variate. "La micul dejun avem sandviciuri calde cu caşcaval şi şuncă, două sortimente de brânză, miere, lapte, Nutella şi iaurturi", a spus acţionarul rapidist, care a continuat cu meniul servit la prânz. "Ciorbă de pui à la grecque cu ardei iute, pulpe superioare de pui la grătar, piure de cartofi, orez sârbesc şi paste carbonarra ca garnituri. Mai sunt boluri cu ton, castraveţi, roşii, măsline, două feluri de brânză, de oaie şi urdă. Din aceste boluri, fiecare ia ce doreşte şi îşi face salata cum vrea. Pentru desert avem două feluri de plăcintă, cu brânză şi cu mere, şi fructe: struguri, mere şi pere. În plus avem, normal, pâine, apă plată şi apă minerală", a continuat of