Gina Pistol face parte dintre vedetele care nu petrec foarte mult timp în bucătărie, însă dacă se apucă de gătit, totul iese foarte bine, după cum chiar ea ne spune. Gina Pistol intră în cursa pentru marele premiu la “MasterChef” şi este hotărâtă să-i impresioneze pe cei trei juraţi. Frumoasa Gina ne-a vorbit despre cum s-a descurcat în bucătărie, dar şi despre ce au în comun dragostea şi mâncarea.
Cat de pricepută eşti la gătit? Şi ce-au crezut juraţii de la "MasterChef" despre primul tău preparat?
Cât de pricepută sunt? Hmmm, păi să spunem că sunt destul de bună... pentru cineva care nu prea mănâncă acasă. Dar când vreau să-mi impresionez familia sau prietenii, să ştiţi că reuşesc. Referitor la părerea juraţilor, nu ştiu ce să zic pentru că ei nu prea îţi spun prea multe... dar dacă gustă de două, trei ori din preparatul tău (fără să se strâmbe) înseamnă că-i de bine. Este un semn bun.
Ce condimente foloseşti cel mai des (pe lângă sare şi piper)? Şi de ce?
Să ştiţi că mâncarea fără condiment este ca dragostea fără un partener. Eu iubesc şofranul şi-mi place să-l folosesc destul de des. Apoi, scorţişoara.
Ce nu-ţi lipseşte niciodată din frigider?
O sticlă de bere şi laptele de capră.
Am început să gătesc încă de când eram mică. Îmi plăcea să stau pe lângă mama şi s-o ajut. Mi se părea că doar aşa sunt un om mare .
Care sunt punctele tale tari în bucătărie şi care sunt punctele slabe?
Şi în bucătarie sunt organizată, de altfel ca în tot ce fac. Dacă ar fi să numesc un punct slab… nu ştiu ce să zic, poate faptul că nu cunosc foarte bine toate condimentele şi îmi este teamă să le combin. Şi nu m-aş aventura niciodată să fac aluaturi!
Care sunt mâncărurile la care pofteşti?
Sunt gurmandă. Îmi place mâncarea… şi ea pe mine. De obicei poftesc la prăjeli şi uneori la mini amandine.
Ţi se întâmplă s