Aliment de calitate inferioară, bogat în calorii, zahăr, sare şi grăsimi, renumitele nuggets-uri din restaurantele de tip fast-food, acele chiftele prezentate ca fiind de pui şi foarte apreciate pentru gustul lor sunt, de fapt, un amestec de ingrediente dizgraţioase: grăsime, nervi, vase de sânge, ţesut epitelial din cavităţile păsărilor şi chiar bucăţi fine de oase şi organe.
“Este incorect ca produsele să fie numite “chicken nuggets” (n.r., chiftele de pui), când de multe ori puiul nu reprezintă ingredientul princpial din punct de vedere statistic. Tinerii au deja creierele spălate de aceste companii. Chiar dacă ştiu ce ingrediente sunt folosite pentru a găti mâncărurile lor preferate, ştiu că se utilizează grăsime, piele şi oase, tot sunt bucuroşi să le cumpere şi să le consume”, a declarat doctorul britanic Richard D. deShazo, citat de “Daily Mail”.
Aliment de calitate inferioară, bogat în calorii, zahăr, sare şi grăsimi, renumitele nuggets-uri din restaurantele de tip fast-food, acele chiftele prezentate ca fiind de pui şi foarte apreciate pentru gustul lor sunt, de fapt, un amestec de ingrediente dizgraţioase: grăsime, nervi, vase de sânge, ţesut epitelial din cavităţile păsărilor şi chiar bucăţi fine de oase şi organe.
“Este incorect ca produsele să fie numite “chicken nuggets” (n.r., chiftele de pui), când de multe ori puiul nu reprezintă ingredientul princpial din punct de vedere statistic. Tinerii au deja creierele spălate de aceste companii. Chiar dacă ştiu ce ingrediente sunt folosite pentru a găti mâncărurile lor preferate, ştiu că se utilizează grăsime, piele şi oase, tot sunt bucuroşi să le cumpere şi să le consume”, a declarat doctorul britanic Richard D. deShazo, citat de “Daily Mail”.