Pacha Man a sperat ca ii va convinge pe juratii Mastrchef cu talentele sale culinare cu un piept de rata cu reductie de cirese. Din pacate, reactia juriului nu a fost tocmai cea scontata.
Inca dinainte sa ajunga in fata juratilor, Pacha Man si-a dat seama ca a dat-o in bara. Rata lui era cruda. Catalin Josan l-a sfatuit sa nu se dea batut si sa se prezinte cu preparatul, ca n-o sa-si dea nimeni seama. Zis si facut. Producatorul s-a infiintat cu rata la masa Chefilor, iar reactiile nu au intarziat sa apara. “Rata ta macane, e vie”, i-a spus Chef Catalin Scarlatescu. “Daca aveam un veterinar prin zona, aproape ca o salva”, a venit apoi si replica lui Chef Sorin Bontea. Din pacate, nici sosul de cirese nu i-a impresionat pe jurati. Desi mare amator de deserturi, nici macar Chef Florin Dumitrescu nu a apreciat preparatul. Pacha Man a sperat ca ii va convinge pe juratii Mastrchef cu talentele sale culinare cu un piept de rata cu reductie de cirese. Din pacate, reactia juriului nu a fost tocmai cea scontata.
Inca dinainte sa ajunga in fata juratilor, Pacha Man si-a dat seama ca a dat-o in bara. Rata lui era cruda. Catalin Josan l-a sfatuit sa nu se dea batut si sa se prezinte cu preparatul, ca n-o sa-si dea nimeni seama. Zis si facut. Producatorul s-a infiintat cu rata la masa Chefilor, iar reactiile nu au intarziat sa apara. “Rata ta macane, e vie”, i-a spus Chef Catalin Scarlatescu. “Daca aveam un veterinar prin zona, aproape ca o salva”, a venit apoi si replica lui Chef Sorin Bontea. Din pacate, nici sosul de cirese nu i-a impresionat pe jurati. Desi mare amator de deserturi, nici macar Chef Florin Dumitrescu nu a apreciat preparatul.