Stefan Stan are emotii de doua ori mai mari decat in mod obisnuit. Vrea cu ori pret sa o impresioneze cu talentul sau de bucatar pe Andreea Mantea.
Meniul propus de Stefan a constat in ciorba de gaina, peste cu sos de creveti si clatite africane. In timp ce Cove si-a luat in serios rolul de MC, Stefan a incercat sa-si impresioneze invitatii cu cele mai noi piese.
Cum va comenta Horia Virlan meniul lui Stefan, aflati pe 24 octombrie, de la ora 19:30, la Prima TV.
Cosmin Pasarin gateste bio la “Ciresa de pe tort”
Cosmin Pasarin incearca sa aiba o alimentatia cat mai sanatoasa si vrea sa ii determine si pe invitati sa imbratiseze acest stil de viata.
Tabule, salata de fasole verde si briose cu ciocolata au fost propunerile Cosminei pentru o cina copioasa.
Cosmina si Cove vor incerca sa afle cat mai multe despre relatia lui Stefan cu Andreea, motivele despartirii si, mai ales, daca mai sunt sanse de impacare.
Ce vor raspunde cei doi, dar si cum vor aprecia invitatii meniul propus de Cosmina, aflati pe 25 octombrie, de la ora 19:30, la Prima TV.
Cove indragostit de papanasi, la “Cireasa de pe tort”
Cove nu se complica prea mult cu meniul. Alege sa gateasca doar doua preparate. Pieptul de pui cu gorgonzola si cartofi si papanasii sunt alegerile lui Cove pentru a-si impresiona invitatii.
Cove nu uita nici de parte artistica si le recita invitatilor cateva poezii.
Cum va comenta Horia Virlan meniul lui Cove, aflati pe 26 octombrie, de la ora 19:30, la Prima TV.
Andreea Mantea adora ciorba de fasole
Andreea Mantea vrea sa-si impresioneze invitatii cu preparatele specific romanesti. Platoul taranesc, ciorba de fasole, carnea la pirostrii si placinta cu branza au compus meniul propus de Andreea.
Vedeta a al