Cântăreţul pregăteşte ciorbă de găină şi clătite africane pentru fosta iubită, la emisiunea „Cireaşa de pe tort“, de la Prima TV. Realizatoarea TV nu e singura care va aprecia aptitudinile culinare ale lui Ştefan Stan, căci Cosmina Păsărin şi Cove se numără pe lista invitaţilor, în ediţia difuzată pe 24 octombrie, de la 19.30.
Cântăreţul distins cu titlul de Voce a României va încerca să demonstreze că nu este doar un artist talentat, ci şi un bucătar iscusit.
Ştefan Stan va găti pentru Andreea Mantea, Cosmina Păsărin şi Cove, sub atenta supervizare a maestrului Horia Vîrlan.
Meniul propus de Ştefan este compus din ciorbă de gaină, peşte cu sos de creveţi şi clătite africane.
Altfel, într-un cadru natural, înconjurată de animale şi fermieri, fosta lui parteneră pregăteşte un meniu tradiţional: ciorbă de fasole, carne şi plăcintă cu brânză. Musafirii sunt aduşi cu căruţa, iar la finalul mesei, Andreea dansează cu Ştefan.
Cosmina Păsărin, în schimb, prepară Tabbouleh, salată de fasole verde şi brioşe cu ciocolată, iar Cove mizează pe piept de pui cu gorgonzola şi cartofi şi papanaşi.
Emisiunea începe joi, de la 19.30, la Prima TV.