Deşi a obţinut centura maro la competiţiile de arte marţiale, Alexandra Leon a lăsat sportul pe locul doi pentru a se remarca în emisiunea culinară de la Antena 1. Concurenta îşi va evidenţia talentul în bucătărie luni, de la ora 20.30.
Alexandra Leon a practicat arte marţiale timp de zece ani, iar tot acest timp, gătitul a rămas un ritual special, mai ales atunci când a avut ocazia de a prepara bucate pentru cântăreţul american Michael Bolton şi pentru Principesa Margareta a României.
Plăcerea de a petrece cât mai mult timp în bucătărie a determinat-o pe concurentă să lase sportul pe locul doi, dar şi facultatea şi job-ul iniţial. „În perioada facultăţii am lucrat într-un birou de arhitectură. Faptul că ajunsesem să câştig mulţi bani nu-mi aducea împlinirea sufletească, pentru că numai în bucătărie mă regăseam în totalitate“, a mărturisit ea. În ediţia de luni, participanta va beneficia de recomandările şi evaluările corecte ale experţilor, cei trei membri ai juriului, Nicolai Tand, Joseph Hadad şi Tudor Constantinescu.
Cu toate că visează la o carieră în bucătărie, fata a avut şi avantaje pentru că şi-a dedicat timpul sportului. Centura maro obţinută în urma competiţiilor la care a participat şi pe care le-a câştigat a ajutat-o când a fost nevoită să o apere pe sora sa. „Eram împreună cu ea pe stradă şi nişte băieţi s-au luat de noi. Am încercat pe cât posibil să evit confruntarea fizică, dar atunci când unul dintre bărbaţi a pus mâna pe sora mea, i-am dat un picior de l-am lăsat lat pe jos. Din fericire, după incident am fost lăsate în pace“, a mai povestit Alexandra.
Telespectatorii o pot urmări pe tânără, în duel la"Top Chef", pe 28 octombrie, de la 20.30, la Antena 1.