Ingrediente
500 g biscuiti populari
250 g rahat
350 g margarina
250 g nuci uscate la cuptor si faramitate
6 linguri cacao
1 ceasca zahar pudra
1 lingura de coaja de lamaie/portocala
1 lingura de rom. Mod de preparare
Se inmoaie biscuitii sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar.
Se amesteca margarina frecata cu zahar pudra si cacao cu rahatul si biscuitii.
Se adauga esenta de rom, coaja de portcala, si se amesteca se se omogenizeze compozitia.
Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita.
Se pastreaza la rece timp de 2 ore
Se serveste taiat rondele. Ingrediente
500 g biscuiti populari
250 g rahat
350 g margarina
250 g nuci uscate la cuptor si faramitate
6 linguri cacao
1 ceasca zahar pudra
1 lingura de coaja de lamaie/portocala
1 lingura de rom. Mod de preparare
Se inmoaie biscuitii sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar.
Se amesteca margarina frecata cu zahar pudra si cacao cu rahatul si biscuitii.
Se adauga esenta de rom, coaja de portcala, si se amesteca se se omogenizeze compozitia.
Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita.
Se pastreaza la rece timp de 2 ore
Se serveste taiat rondele.