Câţiva chiraşi ai municipalităţii, ce locuiesc într-un imobil central, înregistrează restanţe la apă de mai mulţi ani. Deşi a fost sesizată, primăria nu a făcut nici un demers pentru evacuarea
rău-platnicilor, chiar dacă luna trecută imobilul a fost lăsat 10 zile fără apă.
Laczi Pap Zincuta locuieşte într-un imobil al primăriei, pe Bd. Regele Ferdinand nr. 4. Femeia spune că a ajuns la disperare pentru că nu reuşeşte sub nicio formă să îi convingă pe unii dintre vecini să îşi plătească cheltuielile la apă, deşi aceştia nu sunt deloc săraci.
Din pricina datoriilor, luna trecută imobilul a fost lăsat fără apă timp de 10 zile. Intervenţiile la primărie au rămas fără ecou, astfel că se teme că va rămâne din nou fără apă. Doar cinci zile mai are la dispoziţie pentru a achita ultima factură, dar nu a reuşit să adune decât o parte din bani.
Primăria Cluj-Napoca dispune de un important fond locativ, însă nu se ocupă să-l gestioneze corect şi în beneficiul cetăţenilor; cel puţin asta reiese din multele reclamaţii care au sosit pe adresa ZIUA de CLUJ în ultima perioadă, în special cu privire la situaţia chiriaşilor rău-platnici. Mai întâi, au fost reclamaţiile care-i vizau pe chiriaşii din locuinţele sociale situate în zona Oser, apoi cele care se refereau la chiriaşii Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, acum avem reclamaţii care-i vizează pe chiriaşii dintr-un imobil situat în zona centrală a municipiului.
Laczi Pap Zincuta locuieşte din 1996 într-un imobil al primăriei, de pe Bd. Regele Ferdinand nr. 4. Pentru că imobilul a fost revendicat de un cunoscut avocat clujean, Romulus Luca, fost preşedinte al PNŢCD Cluj, chiriaşii nu s-au putut constitui într-o asociaţie, astfel că răspunderea plăţii utilităţilor a căzut în seama uneia dintre chiriaşe. „Am fost toţi de acord ca vecina noastră, doamna Pătruţ, să se ocupe de plata utilităţilor, nu