Cluj Arena iese de sub girul constuctorilor. În 11 noiembrie va avea loc recepţia finală a întregului proiect, urmând ca întreaga responsabilitate pentru acest obiectiv să fie preluată de societatea de administrare.
S-au scurs doi ani de la inaugurarea stadionului Cluj Arena astfel că administraţia judeţeană se pregăteşte de recepţia finală a proiectului. În 11 noiembrie, comisiile Consiliului Judeţean şi Primăriei Cluj-Napoca vor verifica starea stadionului precum şi modul în care s-a ţinut seama de ultimele recomandări ale proiectantului. Directorul societăţii de administrare, Radu Raţiu, a precizat că cele mai importante rectificări au vizat acoperişul dar şi Tribuna 2, în zona vestiarelor. După recepţie, orice costuri de reparaţii vor reveni pe seama societăţii de administrare.
Stadionul Cluj Arena, de peste 30.000 de locuri, a fost inaugurat în toamna anului 2011, după doi ani de lucrări neîntrerupte. Costurile finale pentru acest obiectiv s-au cifrat la 198 de milioane de lei, cu tot cu TVA. Din fondurile Consiliului Judeţean s-au plătit pentru stadion 138 de milioane de lei, în timp ce Guvernul a alocat suma de 60 de milioane de lei. Firmele care au realizat stadionul, ACI, ConA şi Transilvania Construcţii, au avut obligaţia de a asigura o garanţie minimă de doi ani. Acest teremen s-a scurs, astfel că în 11 noimebrie ar urma să aibă loc recepţia finală a întregului proiect. Preşedintele Consiliului Judeţean a dispus deja formarea unei comisii speciale, în sensul acesta. De asemenea, şi Primăria ar urma să desemneze o comisie specială. „Este un moment extrem de important pentru că, după recepţia finală, stadionul iese de sub garanţia constructorilor", a explicat directorul societăţii Cluj Arena, Radu Raţiu.
Pentru orice intervenţii ulterioare, singurii responsabili vor deveni societatea Cluj Arena, în calitate de administrator şi Consiliul