Dovleci delicioşi, drăcuşori din ciocolată, vrăjitoare din fondant şi alte dulciuri cu tema Haloween-ului vă aşteaptă până duminică, între orele 10.00 şi 20.00, la Halul lui Manuc, la cea de-a şasea ediţie a Sweet Dest, festivalul dulciurilor gourmet.
Extravaganţa gourmet de la Hanul lui Manuc devine vraja numărul unu în Bucureşti: deserturi somptuoase, prăjituri tradiţionale, cadouri terifiante şi specialităţi pregătite pe loc, toate create pentru a fermeca gusturile cele mai alese. La târg participă peste 30 de experţi în arta culinară. Producători, importatori şi comercianţi de elită oferă o gamă completă de surprize şi delicii: deserturi home-made, sortimente de ciocolată, praline şi cafea, cupcakes, clătite, cozonaci şi celebrele prăjituri tematice.
Ca la fiecare ediţie, ciocolata rămâne produsul vedetă, fiind prezentă în diverse culori, arome seducătoare şi forme spectaculoase. Simplă sau cu alune, fructe ori condimente, ciocolata rămâne principala atracţie a târgului.
Foto: Silviu Filip
Dovleci delicioşi, drăcuşori din ciocolată, vrăjitoare din fondant şi alte dulciuri cu tema Haloween-ului vă aşteaptă până duminică, între orele 10.00 şi 20.00, la Halul lui Manuc, la cea de-a şasea ediţie a Sweet Dest, festivalul dulciurilor gourmet.
Extravaganţa gourmet de la Hanul lui Manuc devine vraja numărul unu în Bucureşti: deserturi somptuoase, prăjituri tradiţionale, cadouri terifiante şi specialităţi pregătite pe loc, toate create pentru a fermeca gusturile cele mai alese. La târg participă peste 30 de experţi în arta culinară. Producători, importatori şi comercianţi de elită oferă o gamă completă de surprize şi delicii: deserturi home-made, sortimente de ciocolată, praline şi cafea, cupcakes, clătite, cozonaci şi celebrele prăjituri tematice.
Ca la fiecare ediţie, ciocolata rămâne produsul vedetă, fiind prezentă în diverse culori,