Astazi va propun doua idei de aperitive cu foietaj, rapide, gustoase, ideale pentru mesele festive si nu numai. Daca doriti sa incercati o reteta rapida de aluat foietaj, v-o recomand pe cea a pateurilor cu carne. Daca insa nu aveti mult timp la dispozitie, puteti cumpara aluatul, asa cum am facut eu de data aceasta. Ingredientul cheie este mustarul Maille, mai exact mustarul cu miere Maille si mustarul Maille a l’ancienne (cu boabe intregi).
Ingrediente – Aperitive cu foietaj
1 foaie dreptunghiulara aluat foietaj (250g)
2 linguri mustar cu miere Maille
2 linguri mustar a l’ancienne Maille
50 g cascaval dulce
3-4 felii sunca de curcan
50 g cascaval picant
1 galbenus ou
1 lingura lapte
seminte susan
Reţeta completă pe lauraadamache.ro Astazi va propun doua idei de aperitive cu foietaj, rapide, gustoase, ideale pentru mesele festive si nu numai. Daca doriti sa incercati o reteta rapida de aluat foietaj, v-o recomand pe cea a pateurilor cu carne. Daca insa nu aveti mult timp la dispozitie, puteti cumpara aluatul, asa cum am facut eu de data aceasta. Ingredientul cheie este mustarul Maille, mai exact mustarul cu miere Maille si mustarul Maille a l’ancienne (cu boabe intregi).
Ingrediente – Aperitive cu foietaj
1 foaie dreptunghiulara aluat foietaj (250g)
2 linguri mustar cu miere Maille
2 linguri mustar a l’ancienne Maille
50 g cascaval dulce
3-4 felii sunca de curcan
50 g cascaval picant
1 galbenus ou
1 lingura lapte
seminte susan
Reţeta completă pe lauraadamache.ro