Patru luni şi 16 kilograme în minus. Cam aşa ar putea fi descrisă ultima perioadă din viaţa Gabrielei Cristea. Chiar dacă a ajuns la silueta pe care şi-o dorea de mult, vedeta nu a renunţat nici acum la dietă. Regimul care a ajutat-o să arate ca o adolescentă i-a devenit stil de viaţă brunetei, care se abţine şi acum de la dulciuri, grăsimi şi alte alimente interzise.
Un divorţ provoacă adevărate traume în sufletul celor mai multe femei, însă pentru Gabriela Cristea se pare că acesta a fost începutul unei noi vieţi. După separarea de Marcel Toader, vedeta pare că a renăscut. Prezentatoarea tv a dat jos 16 kilograme şi acum arată mai bine ca oricând.
Chiar dacă nu-şi mai doreşte să piardă în greutate, Gabi a mărturisit că nu va reveni niciodată la obiceiurile alimentare de dinainte şi că dieta a devenit pentru ea un mod de viaţă „Iniţial mi-a fost foarte greu, pentru că eu sunt o gurmandă şi îmi plac lucrurile interzise, dar acum nu mai resimt asta. Este o chestiune ce ţine de educaţie. Trebuie să te autoeduci. Acum am 53 de kilograme la o înălţime de 1,72m. Am slăbit 18 kilograme, iar apoi am mai pus încă două, pentru că mi se părea că sunt prea slabă. Nu mai vreau să slăbesc, dar încerc să am un regim de viaţă echilibrat", a declarat vedeta, pentru Click!
Bruneta a dezvăluit şi în ce constă meniul ei de acum şi ce produse alimentare are în frigider, într-o zi normală. „Mănânc pe cât posibil cinci mese pe zi. Se zice că este bine să mănânci o dată la două ore, dar în cantităţi rezonabile. În frigider am foarte multe iaurturi, măsline, lapte, peşte, fructe şi legume. Pentru cazuri extreme, am însă şi o cutie de îngheţată", a spus aceasta. Vedeta a recunoscut că încă îi este poftă atunci când are în faţa ochilor o prăjitură apetisantă, dar s-a educat să reziste tentaţiei.
„Dacă te gândeşti că o prăjitură este nu numai plină de calorii,