Cine s-a săturat de sarmalele româneşti poate să le încerce pe cele greceşti. Un grec revoluţionează bucătăria din Gorj cu produse care mai de care mai interesante. Pentru că iubeşte Târgu-Jiul s-a gândit să-şi deschidă aici o mică afacere, care speră că va avea succes.
După în Târgu-Jiu s-au deschis pe rând restaurante cu specific chinezesc, turcesc, arăbesc, a venit timpul şi unuia cu specific grecesc. Un grec vine să ne înveţe tainele bucătăriei greceşti, o mâncare sănătoasă care speră că va avea succes la gorjeni. Desigur din restaurantul care se va deschide sâmbătă nu va lipsi muzica tradiţională grecească, dar şi băuturile cu specific. Şi cum spune chiar patronul, care este şi bucătarul şef al restaurantului, nu vor lipsi nici sarmalele, nu cele româneşti, cele greceşti, puţin diferite de ale noastre ca şi conţinut, dar la fel de gustoase, ţine să specifice omul de afaceri. „Sunt de doi ani şi jumătate în România. Afacerea cu restaurantul a pornit de la faptul că aici, în Târgu-Jiu, nu am găsit diversitate, nu am găsit mâncare diversificată. Restaurantul este cu specific grecesc, are tot felul de mâncăruri cum mâncăm noi în Grecia, carne la proţap, carne pe cărbuni, multe mâncăruri gătite cu legume, cu carne, peşte de mare, fructe de mare şi carne de vânat. Programul de la 08:00 până la ora 12:00. Muzica va fi grecească, la fel şi băuturile, toate cu specific grecesc. Nu va lipsi nici tradiţionalul ouzo-rachiul grecesc. Asta este o idee de-a mea. Folosim ulei de măsline peste tot, mâncare uşoară, mâncare sănătoasă. Preţurile vor fi pentru toată lumea, nu este pentru o anumită categorie de oameni. Am ales Târgu-Jiul pentru că aici locuiesc de doi ani şi ceva, aici trăiesc, aici am o familie şi o altă afacere. Îmi place Târgu-Jiul şi mai ales târgujienii. Mie îmi plac sarmalele. Facem altă reţetă, o să avem şi aici sarmale greceşti şi sperăm să le placă