Cei peste 200 de invitaţi care s-au adunat sâmbătă seara la Palatul Ghika la petrecerea de nuntă a buzoiencei Loredana Moise şi a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, au fost trataţi cu un meniu care nu se regăseşte la nunţile obişnuite. Astfel, invitaţii au început masa uşor, cu un antreu extrem de bine pus la punct. A fost clar că nu a fost vorba despre de un meniu obişnuit de nuntă, de unde sarmalele au lipsit cu desăvârşire. Pentru început, oaspeţii au primit ton cu ardei în trei culori, pate de iepure cu salată de varză chinezească şi dressing rusesc cu vodka şi icre negre, tartă cu trei feluri de brânză de capră şi salată de frunze verzi cu dressing balsamico, precum şi cappuccinno de ciuperci cu trufe.
Cei doi îndrăgostiţi, Loredana şi Călin Popescu Tăriceanu, nu au sărit peste peşte, dar au optat pentru un sortiment care cu greu se poate găsi în magazine. Astfel, ei şi-au delectat invitaţii cu file de seabass cu piure de mazăre şi wasabi, risotto cu şofran, sos lemonbutter şi lămâie caramelizată. Iar la felul principal, cei doi miri au ales pentru invitaţi un muşchi de vită cu cartofi zdrobiţi, rucola şi sos de ciuperci. ●
Cei peste 200 de invitaţi care s-au adunat sâmbătă seara la Palatul Ghika la petrecerea de nuntă a buzoiencei Loredana Moise şi a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, au fost trataţi cu un meniu care nu se regăseşte la nunţile obişnuite. Astfel, invitaţii au început masa uşor, cu un antreu extrem de bine pus la punct. A fost clar că nu a fost vorba despre de un meniu obişnuit de nuntă, de unde sarmalele au lipsit cu desăvârşire. Pentru început, oaspeţii au primit ton cu ardei în trei culori, pate de iepure cu salată de varză chinezească şi dressing rusesc cu vodka şi icre negre, tartă cu trei feluri de brânză de capră şi salată de frunze verzi cu dressing balsamico, precum şi cappuccinno de ciuperci cu trufe