In data de 04.11.2013, Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul formulat de avocatul Ioana Sfiraiala si a constatat nulitatea absoluta a hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor FONDULUI PROPRIETATEA nr. 5 din data de 29.11.2010, hotararea de adunare generala prin care se incerca indreptarea viciilor hotararilor de adunare generala din 06.09.2010, in prezent anulate irevocabil de catre Tribunalul Bucuresti, informeaza Cotidianul.ro. Sursa imagine: cotidianul.ro
La aceasta se adauga recenta hotarare a Tribunalului Bucuresti pronuntata in dosarul 25749/3/2012 prin care au fost anulate inca 4 hotarari AGA din 25.04.2012.
Prin hotararea AGA anulata luni, Franklin Templeton initia lungul sir de adunari generale prin care se incearca eludarea hotararilor judecatoresti de invalidare a deciziei sale de numire din 06.09.2010.
Ulterior pronuntarii Sentintei judecatoresti prin care au fost anulate Hotararile AGA din 6 septembrie 2010, Hotararea AGA 5/29.11.2010 era cea indicata de Franklin Templeton ca fiind actul sau de numire ca administrator si de trecere a Fondului Proprietatea de la sistemul dualist la cel unitar, pozitie sustinuta in mod constant si de CNVM/ASF.
Hotararea pronuntata luni de un complet al Sectiei a VI a Civile a Curtii de Apel Bucuresti este irevocabila.
Astfel, asa cum s-a mai arata in repetate randuri, se demonstreaza ca tot esafodajul construit de Franklin Templeton este nelegal si artificial si ca, in realitate, acesta incearca doar prelungirea, in coniventa cu ASF, a mentinerii sale la conducerea Fondului Proprietatea.
In toata aceasta perioada, Franklin Templeton, arogandu-si dreptul de administrator, ia decizii in numele si pentru Fondul Proprietatea de natura sa prejudicieze actionarii minoritari ai Fondului cum ar fi vanzarea activelor Fondului la preturi subevaluate, pe care le cumpara ulterior