Procurorul George Mărgărit este de negăsit, după ce marți au apărut în presă informații cum că ar fi jucat la poker banii primiți de la DIICOT pentru un flagrant. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău spun că, deși Mărgărit trebuia să se prezinte la serviciu începând cu data de 1 noiembrie, asta nu s-a întâmplat, cererea de încetare a activității la DIICOT Buzău fiindu-i admisă pe 22 octombrie.
„Activitatea procurorului George Mărgărit a început la unitatea noastră de parchet la 27.01.2009 când a fost numit prin Decret Prezidențial. La data de 1.01.2012, acesta a fost numit ca procuror DIICOT pentru biroul teritorial Buzău, iar la data de 22 octombrie 2013 secția de procurori din cadrul CSM a luat act de cererea de a reveni la unitatea de parchet de unde provenea, aprobând reluarea activității în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. De comun acord s-a stabilit ca în datele de 1 și 4 noiembrie domnul Mărgărit să meargă să își predea lucrările pe care le avea în lucru. Ar fi trebuit să vină la serviciu începând de marți, dar nu a venit și nici nu a anunțat că ar fi în concediu medical”, a declarat ieri procurorul Cecilia Iana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.
În urma informațiilor apărute în mass-media, DIICOT a transmis miercuri un comunicat de presă referitor la plângerea penală depusă pe numele procurorului George Mărgărit.
Între timp, dosarul a fost preluat de DNA, având îm vedere prejudiciul de 100.000 de euro, bani pierduți la poker de procuror, DIICOT nu a ținut o evidență strictă.
Procurorul George Mărgărit este de negăsit, după ce marți au apărut în presă informații cum că ar fi jucat la poker banii primiți de la DIICOT pentru un flagrant. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău spun că, deși Mărgărit trebuia să se prezinte la serviciu începând cu