Carnea tocată şi congelată de la Avicola Călăraşi ajunsă pentru analize în laboratoarele DSV Prahova nu este sigură. Investigaţiile de laborator au scos la iveală prezenţa unei bacterii necunoscute.
Potrivit directorului Direcţiei Sanitar Veterinare Prahova, dr. Mihai Terecoasă, carnea nu era expirată, dar era infestată cu o bacterie. „Din cele 2334 kg de carne de pui tocată şi congelată care a ajuns la Ploieşti de la Avicola Călăraşi, au fost luate trei probe, din locuri diferite. Două dintre ele au fost identificate ca având o bacterie suspectă. Carnea nu era expirată", a confirmat directorul DSV, pentru realitatea.net.
Testele au fost trimise la Bucureşti, pentru o nouă analiză. Tags: dsv prahova carne pui infestata bacterie analize laborator pui avicola
Carnea tocată şi congelată de la Avicola Călăraşi ajunsă pentru analize în laboratoarele DSV Prahova nu este sigură. Investigaţiile de laborator au scos la iveală prezenţa unei bacterii necunoscute.
Potrivit directorului Direcţiei Sanitar Veterinare Prahova, dr. Mihai Terecoasă, carnea nu era expirată, dar era infestată cu o bacterie. „Din cele 2334 kg de carne de pui tocată şi congelată care a ajuns la Ploieşti de la Avicola Călăraşi, au fost luate trei probe, din locuri diferite. Două dintre ele au fost identificate ca având o bacterie suspectă. Carnea nu era expirată", a confirmat directorul DSV, pentru realitatea.net.
Testele au fost trimise la Bucureşti, pentru o nouă analiză. Tags: dsv prahova carne pui infestata bacterie analize laborator pui avicola