Autorităţile speră ca lucrările pe drumurile judeţene să se termine înainte ca vremea să nu mai permită realizarea de activităţi în aer liber.
Vicepreşedintele Dan Manoliu s-a deplasat la fiecare lucrare pentru care Consiliul Judeţean a alocat fonduri, pentru a vedea stadiul lucrărilor. Rezultatul a fost mulţumitor pentru fiecare situaţie, mai puţin în cazul drumului judeţean care trece prin comuna Boghicea. Reabilitarea drumului judeţean 207A a început anul trecut. Atunci s-a turnat primul strat de asfalt, iar al doilea strat s-a aplicat doar pe o porţiune din drum. Partea rămasă cu un singur strat a început să se degradeze, iar probleme majore au apărut în urma inundaţiilor din primăvară. “Acolo trebuie stabilizat pământul, fiindcă, altfel, nu putem turna al doilea strat de asfalt. S-a destabilizat fundaţia şi am discutat cu constructorii pentru soluţiile tehnice aferente”, a afirmat Dan Manoliu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.
Problemele au apărut pe o lungime de 150 de metri, dar disconfortul creat în zonă este major, fiindcă drumul în cauză este intens circulat, inclusiv de autobuzele şcolare.
Autorităţile speră ca lucrările pe drumurile judeţene să se termine înainte ca vremea să nu mai permită realizarea de activităţi în aer liber.
Vicepreşedintele Dan Manoliu s-a deplasat la fiecare lucrare pentru care Consiliul Judeţean a alocat fonduri, pentru a vedea stadiul lucrărilor. Rezultatul a fost mulţumitor pentru fiecare situaţie, mai puţin în cazul drumului judeţean care trece prin comuna Boghicea. Reabilitarea drumului judeţean 207A a început anul trecut. Atunci s-a turnat primul strat de asfalt, iar al doilea strat s-a aplicat doar pe o porţiune din drum. Partea rămasă cu un singur strat a început să se degradeze, iar probleme majore au apărut în urma inundaţiilor din primăvară. “Acolo trebuie stabilizat pământul, fiindcă,