Negocierile de joia trecută dintre Finanțe și delegația FMI au cunoscut evoluții neașteptate. Mai întâi și mai întâi, delegații au fost rugați să-și lase telefoanele mobile la rastel. Cică pentru securitatea convorbirilor, că suntem stat UE. Liviu Voinea, ministrul delegat pentru Buget, n-a fost mulțumit cu măsurile adoptate și a cerut ca negocierile să fie bruiate de STS. Cică suntem și stat NATO și mai trage cu urechea unul, altul, o Al Qa’edă, o axă a răului. Pentru a da încredere Guvernului, STS a instalat în sala de discuții un echipament de bruiaj. Prins pe picior greșit, generalul Marcel Opriș, șeful STS, a negat până la capăt că ar fi făcut așa ceva. Opriș știe mai bine ca oricine că bruiajul este emiterea neautorizată de semnale radio, pe frecvențe autorizate, sau emiterea cu puteri mult mai mari decât cele autorizate, determinând perturbarea frecvențelor autorizate din spectrul apropiat.
Bruiajul disturbă serviciile radio legale, telefonia mobilă, aparatele medicale, sistemele de supraveghere audio-video, traficul aerian și feroviar și numărul de urgență 112. Bruiajul este interzis prin ordinul Ministerului Comunicațiilor nr. 210/2003.
Negocierile de joia trecută dintre Finanțe și delegația FMI au cunoscut evoluții neașteptate. Mai întâi și mai întâi, delegații au fost rugați să-și lase telefoanele mobile la rastel. Cică pentru securitatea convorbirilor, că suntem stat UE. Liviu Voinea, ministrul delegat pentru Buget, n-a fost mulțumit cu măsurile adoptate și a cerut ca negocierile să fie bruiate de STS. Cică suntem și stat NATO și mai trage cu urechea unul, altul, o Al Qa’edă, o axă a răului. Pentru a da încredere Guvernului, STS a instalat în sala de discuții un echipament de bruiaj. Prins pe picior greșit, generalul Marcel Opriș, șeful STS, a negat până la capăt că ar fi făcut așa ceva. Opriș știe mai bine ca oricine că bruiajul e