Atunci când trebuie să prezinţi un preparat în faţa unui bucătar chef, porneşti la drum cu sentimentul că nu îl mai poţi impresiona cu nimic. Probabil la asta s-au gândit şi cei 12 bucătari profesionişti rămaşi în cursa pentru marele premiu Top Chef, în cel de-al patrulea episod al show-ului, atunci când s-au văzut nevoiţi să reinterpreteze unul dintre cele mai cunoscute preparate tradiţional româneşti – sarmalele.
Iată însă că tocmai acest prepoarat i-a emoţionat peste măsură pe juraţi : "Cred că îţi aduci aminte de sarmalele tale din nordul Africii!" i-a spus Nicolai lui Chef Joseph. "Aşa sunt eu acum, sunt mândru de sarmalele noastre... dacă trecea acum un chef bucătar cu stele Michelin pe lângă bucătăria noastră, pe cuvânt că se oprea." a continuat Nicolai.
Vizibil emoţionat, chef Joseph a mărturisit că nu va uita niciodată primele sarmale servite în România: "Şi acum mi se face pielea de găină când îmi amintesc! Se întâmpla după nici două zile de la venirea mea în România, în '96, când am fost servit cu nişte sarmale extraordinare, făcute doar din carne de vită şi oaie. O să le ţin minte toată viaţa!"
Atunci când trebuie să prezinţi un preparat în faţa unui bucătar chef, porneşti la drum cu sentimentul că nu îl mai poţi impresiona cu nimic. Probabil la asta s-au gândit şi cei 12 bucătari profesionişti rămaşi în cursa pentru marele premiu Top Chef, în cel de-al patrulea episod al show-ului, atunci când s-au văzut nevoiţi să reinterpreteze unul dintre cele mai cunoscute preparate tradiţional româneşti – sarmalele.
Iată însă că tocmai acest prepoarat i-a emoţionat peste măsură pe juraţi : "Cred că îţi aduci aminte de sarmalele tale din nordul Africii!" i-a spus Nicolai lui Chef Joseph. "Aşa sunt eu acum, sunt mândru de sarmalele noastre... dacă trecea acum un chef bucătar cu stele Michelin pe lângă bucătăria noa