La ITC sunteti asteptati, în weekend, între orele 10.00-17.00,cu o oferta bogata de produse romanesti: pastrama traditionala, produse din carne de la Rupea, conserve de toamna facute in casa, branzeturi, uleiuri presate la rece, paine pe vatra, turta dulce, miere, ceaiuri ecologice si multe altele.
Pastravul afumat in cetina de brad de la Valea Doftanei (Prahova), muraturile din legume cultivate in mod traditional la Sercaia, siropurile si dulceturile fine de la Martanus (Covasna) sunt doar cateva dintre noutatile targului Slow Food din acest weekend.
La editia curenta vor fi prezenti 30 de mici producatori de alimente din toata tara, selectati conform principiilor Slow Food. Targul se afla la cea de-a 47-a editie si este dedicat promovarii produselor alimentare romanesti autentice si neindustrializate.
Evenimentuleste dedicat promovarii produselor alimentare romanesti autentice si neindustrializate si isi propune perpetuarea identitatii culinare locale.
La ITC sunteti asteptati, în weekend, între orele 10.00-17.00,cu o oferta bogata de produse romanesti: pastrama traditionala, produse din carne de la Rupea, conserve de toamna facute in casa, branzeturi, uleiuri presate la rece, paine pe vatra, turta dulce, miere, ceaiuri ecologice si multe altele.
Pastravul afumat in cetina de brad de la Valea Doftanei (Prahova), muraturile din legume cultivate in mod traditional la Sercaia, siropurile si dulceturile fine de la Martanus (Covasna) sunt doar cateva dintre noutatile targului Slow Food din acest weekend.
La editia curenta vor fi prezenti 30 de mici producatori de alimente din toata tara, selectati conform principiilor Slow Food. Targul se afla la cea de-a 47-a editie si este dedicat promovarii produselor alimentare romanesti autentice si neindustrializate.
Evenimentuleste dedicat promovarii produselor alimentare romanesti autentic