Pe lângă multe alte reţete deosebite, pe blog-ul saffronanddates.blogspot.ae se regăseşte şi această reţetă personalizată de tiramisu, care promite să facă minuni cu papilele gustative ale invitaţilor tăi! Iată cum se prepară:
Ingrediente: ( 5 portii )
30 piscoturi de sampanie
300 g castane pasate
500 g smantana grasa
5 linguri zahar
1 cafea espresso mica pentru crema
1 cafea espresso mare pentru piscoturi
1 lingura de cacao pentru decor
Mod de preparare:
Puneti castanele pasate in vasul de la mixer. Adaugati zaharul si espresso-ul mic. Folosind un mixer de mana si amestecati pana cand totul devine o crema fina. Adaugati smantana si amestecati ca totul se incorporeze bine.
Se inmoaie piscoturile in espresso-ul lung si se asambleaza prajitura. Piscoturile se inmoaie pe rand in momentul in care se folosesc nu inainte. Se pune un rand de piscoturi un rand de crema un alt rand de piscoturi apoi un alt rand de crema. Se pudreaza cu cacao. Se tine in frigider 2-3 ore si se mananca cu pofta.
Sursa: saffronanddates.blogspot.ae
Pe lângă multe alte reţete deosebite, pe blog-ul saffronanddates.blogspot.ae se regăseşte şi această reţetă personalizată de tiramisu, care promite să facă minuni cu papilele gustative ale invitaţilor tăi! Iată cum se prepară:
Ingrediente: ( 5 portii )
30 piscoturi de sampanie
300 g castane pasate
500 g smantana grasa
5 linguri zahar
1 cafea espresso mica pentru crema
1 cafea espresso mare pentru piscoturi
1 lingura de cacao pentru decor
Mod de preparare:
Puneti castanele pasate in vasul de la mixer. Adaugati zaharul si espresso-ul mic. Folosind un mixer de mana si amestecati