Fina, aromata, stropita din belsug cu un sirop de portocale si seminte de vanilie indiana, aceasta prajitura cu portocale este cu siguranta unul dintre cele mai bune dulciuri facute si savurate in ultima perioada. Si pentru ca de curand am cunoscut patru fete absolut deosebite aceasta tarta o dedic lor din toata inima .
Ingrediente
270 g faina
175 g zahar brun nerafinat/ alb
3 oua
200 g unt
180 ml lapte
1 plic praf de copt
60 g mac
125 ml suc de portocale proaspat stors
1-2 lingurite de coaja rasa de portocale/coaja deshidratata portocale
Ingrediente pentru siropul de portocale si vanilie indiana
250 ml suc de portocale proaspat stors
225 g zahar alb sau brun
coaja unei portocale taiata in juvite subtiri
3 g de seminte de vanilie/zahar vanilat
Reţeta completă pe lauraadamache.ro Fina, aromata, stropita din belsug cu un sirop de portocale si seminte de vanilie indiana, aceasta prajitura cu portocale este cu siguranta unul dintre cele mai bune dulciuri facute si savurate in ultima perioada. Si pentru ca de curand am cunoscut patru fete absolut deosebite aceasta tarta o dedic lor din toata inima .
Ingrediente
270 g faina
175 g zahar brun nerafinat/ alb
3 oua
200 g unt
180 ml lapte
1 plic praf de copt
60 g mac
125 ml suc de portocale proaspat stors
1-2 lingurite de coaja rasa de portocale/coaja deshidratata portocale
Ingrediente pentru siropul de portocale si vanilie indiana
250 ml suc de portocale proaspat stors
225 g zahar alb sau brun
coaja unei portocale taiata in juvite subtiri
3 g de seminte de vanilie/zahar vanilat