Andreea Marin, care de curând a recunoscut că s-a logodit cu iubitul ei turc, este invitata specialp a celei de-a patra ediţiea emisiunii culinare "Top Chef". Astfel, concurenţi rămaşi în concurs au avut ocazia să o răsfeţe pe zâna surprizelor cu preparatele pe care ea le-a propus, recitând o poezie sub formă de ghicitoare de-a lui Păstorel Teodoreanu.
Bucătarii au fost provocaţi să gătească sarmale tradiţionale alături de două preparate care să se potrivească cu povesta propusă de Andreea: "Îmi place să mănânc, îmi place viaţa, îmi plac mâncărurile tradiţionale, îmi plac tocăniţele moldoveneşti, îmi plac sarmalele", a mărturisit invitata.
Alexandru Iacob, unul dintre căpitanii de echipă, a impresionat-o pe Andreea cu preparatele pe care el şi colegii lui le-au făcut. Faptul că este din Roman, oraşul în care şi invitata serii s-a născut, l-a ajutat să o impresioneze cu reţetele specifice zonei: "Mi-ai trezit emoţii mari, bunicul meu mânca aşa, mămăligă cu chişleag (lapte bătut). Uite, chiar m-am emoţionat." Ineditul preparatului a fost chitanul, pâinea reinterpretată specifică zonei moldoveneşti, preparat cu care Andreea a fost de-a dreptul cucerită: "Auzi, îmi dai şi mie numărul tău de telefon?"
În ediţia "Top Chef" ce va fi difuzată în această seară de la ora 20;30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla care au fost preparatele cu care Andreea Marin a fost impresionată, dar şi ce au avut concurenţi de spus atunci când au aflat pentru cine vor găti.
Andreea Marin, care de curând a recunoscut că s-a logodit cu iubitul ei turc, este invitata specialp a celei de-a patra ediţiea emisiunii culinare "Top Chef". Astfel, concurenţi rămaşi în concurs au avut ocazia să o răsfeţe pe zâna surprizelor cu preparatele pe care ea le-a propus, recitând o poezie sub formă de ghicitoare de-a lui Păstorel Teodoreanu.
@N_