Câștigătoarea sezonului trecut al emisiunii Mastechef revine acasă, la Buzău, pentru a-și vinde produsele realizate după rețetele proprii
Nu mai vrea să fie bucătarul nimănui! Cea care a fost declarată cea mai pregătită concurentă a show-ului culinar găzduit de ProTV sezonul trecut vrea să-și o înceapă afacerea culinară într-unul dintre mall-urile din Buzău, în care vrea să se axeze pe gusturile dulce-sărat. „Cam într-o lună sper să am deja primii clienți, mai am de pus niște lucruri la punct, vânzătorii, ajutoarele de bucătar, designul încăperii, pentru că toate aceste detalii sunt importante atunci când devii șef, atunci când ai propria afacere. M-am gândit să fructific într-un fel banii câștigați din acel show, a fost o rampă de lansare importantăși dacă tot am avut parte de atâta promovare, de ce să nu fie și pentru mine, personal? Voi pregăti un lanț de produse dulci, unul sărat, voi pune la punct și un sistem de catering precum și o rețea de distribuție în țară pentru pe produsele care nu necesită temperaturi speciale. Vor găsi în vitrina cofetăriei-patiseriei mele o gamă diversificată de bunătăți, de la pateuri, saleuri, până la brioșe, prăjituri cu mousse, fel de fel de eclere, mini-cockies”, a detaliat Aida Parascan.
Buzoianca va prepara o parte dintre rețete la vedere
Pentru că a învățat de-a lungul anilor petrecuți prin bucătăriile din străinătate că un client mulțumit este acela care vede o parte din pregătirea rețetei pe care a comandat-o, Aida a preluat ideea și o va pune în practică în afacerea ei. „Voi avea o parte din bucătărie la vedere, pentru ca trecătorii curioși care vin să servească ceva dulce sau ceva sărat să vadă cum se și prepară aceste produse. Nu noi dezvălui chiar tot, pentru că majoritatea rețetelor sunt gândite cap-coadă numai de mine și nu aș vrea să mi se fure repede ideile, dar le voi arăta cât săștie și ei s