În timp ce Asociația 15 Noiembrie, viciată politic de președintele acesteia, nu-i dăm numele, se ocupă de adunat bani pentru sindrofii și crosuri, cei care nu au abdicat de la a lupta împotriva totalitarismului, împotriva comunismului și a privilegiaților acestui regim, vor să fie respectați.
Nu vor bani, nu vor pensii nesimțite ca ale torționarilor, nu vor privilegii. Vor «Ziua Demnitatii Nationale» a romanilor.Iată „Apelul de sub Tâmpa“
Neinfricatii luptatori anticomunisti din grupul celor “61”, care si-au regăsit demnitatea prin jertfă, cand au spus NU comunismului in 15 noiembrie 1987 la Brasov, suportand condamnarile si deportarile care le-au fost impuse de catre Regimul Ilegitim si Criminal, considera ca este necesar ca romanii din tara si de pretutindeni sa beneficieze de o zi a lor cu care sa se mandreasca acum si in vesnicia veacurilor.
Argumente de netagaduit:
1. «Revolta brasovenilor impotriva comunismului din 15 noiembrie 1987» Cel mai inaltator moment a fost cand peste 10.000 de brasoveni au aplaudat caderea si arderea tabloului lui Ceausescu si a simbolului comunismului in lume, drapelului rosu cu secera & ciocanul.
2. In 15 noiembrie 1988 la Munchen a fost proclamata «Ziua Internaţională de Solidaritate cu Poporul Român» Initiatorii actiunii: Helmuth Frauendorfer, Doru Braia, Richard Wagner, Petrica Moldovan, Gerhard Ortinau, Florin Matrescu, William Totok, Paul Goma, Adrian Niculescu si doamna Herta Muller, Laureata a Premiului Nobel pentru Literatura pe anul 2009.
3. Novembristii au participat la Victoria Revolutiei din decembrie 1989 aflandu-se sub gloante in cel mai fierbinte loc al Revolutiei -Televiziunea Romana.
4. In luna mai 1990 mai multi membrii ai Asociatiei “15 Noiembrie 1987” i-au solicitat Procurorul General al Romaniei – Gherghe Robu lista cu tortionarii din’87.
5. Cu prilejul « Primei I