9 barmani talentaţi din Arad, Târgu-Mureş, Bucureşti, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin şi Constanţa, adică din complexul hotelier Continental Hotels, au concurat pentru titlu de cel mai bun barman. Au preparat cafele aromate, cocktailuri delicioase şi au dat dovadă de ingeniozitate, flexibilitate şi eleganţă în prezentare, în cadrul unui spectacol de gust, culoare, rafinament şi îndemânare. Competiţia s-a desfăşurat joi, 14 noiembrie, la Hotelul Continental din Târgu-Mureş.
Măiestrie în preparare şi servire
Concursul „Cel mai bun barman” se află deja la cea de-a XII-a ediţie. Concurenţii, barmani din întreg complexul hotelier Continental Hotels, au susţinut patru probe. Tematica competiţiei din acest an a fost „Reinvent your Event”. Cocktailuri aromate, cafea colorată, decoruri atent alese şi creative şi măiestrie în prezentare şi servire, dar şi emoţii constructive. Competiţia a fost asezonată cu muzică bună şi oaspeţi pe măsură. „Am asistat la cel mai important eveniment al anului. Este vorba despre marele concurs al barmanilor din Continental Hotels. Se desfăşoară cea de-a XII-a ediţie a concursului „Cel mai bun barman”. În anul în care Continental Hotels împlineşte 22 de ani de existenţă, concursurile profesionale au ajuns la cea de-a XII-a ediţie. De-a lungul timpului, Continental Hotels a promovat competiţia între angajaţi şi a provocat oameni pasionaţi de meseria pe care o practică la întreceri corecte de profesionalism. În cei 12 ani, peste 350 de angajaţi şi-au arătat măiestria în arta culinară şi la servire”, a prezentat Gabriel Fătu.
Teme romantice într-un cadru festiv
Reinvent your Event, Glitter Start, Finest cup şi Final touch au fost cele patru probe din concurs. Barmanii au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul, dar şi publicul. Temele au fost atent selecţionate şi s-au potrivit de minune cu atmosfera