În ediţia din această seară a emisiunii „Top Chef“, concurenţii au avut de îndeplinit o sarcină cel puţin nobilă. Acesta au gătit pentru membrii Orchestrei din Berlin, care au fost prezenţi în Români pe perioada Festivalului George Enescu. Astfel, aceştia s-au asigurat că germanii au mâncat bine şi s-au bucurat de momentele petrecute la Casa Vernescu, imagini ce vor putea să fie urmărite luni, de la 20:30, la Antena 1.
Toată echipa „Top Chef“ şi-a unit forţele pentru ca artiştii veniţi din Germania să fie cât mai bine primiţi. Una dintre concurente, Alina, a fost cea care s-a ocupat de primirea invitaţilor şi a avut grijă ca atmosfera să fie una plăcută, iar chef Nicolai Tand şi-a pus în aplicare abilităţile de ospătar, servindu-i pe artişti alături de concurenţi.
Chiar dacă pregătirea meniului a fost una dintre dificultăţile la care au fost supuşi concurenţii de către membrii juriului, bucătarii s-au descurcat de minune şi invitaţii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.
Nicolai Tand FOTO Antena 1
Doborârea recordului naţional la fasole cu afumătură
Totodată, telespectatorii pot să vadă cum Chelaru Mihai, concurent „Top Chef“ în sezonul doi, vrea să doboare recordul naţional al celor mai numeroase porţii de fasole cu afumătură făcute vreodată în România, el fiind ajutat de colegii săi rămaşi în concurs şi de concurenţi din primul sezon al emisiunii.
FOTO Antena 1
Pasiunea pentru gătit nu s-a oprit pentru Mihai nici după eliminarea din concurs, dovadă fiind surpriza pe care vrea să le-o pregătească românilor de 1 decembrie: „Toată viaţa oamenii ne-au dăruit nouă, venind la restaurantele noastre, acum, noi vrem să le facem românilor o surpriză, gătindu-le fasole cu afumătură. Istoria se repetă, pentru că anul trecut am gătit 1500 de porţii, iar anul acesta vrem să batem recordul naţional şi să gătim peste