Spitalul Municipal de Urgenţă Roman foloseşte combustibil de la Rompetrol, furnizor care a câştigat licitaţia organizată, pentru acest serviciu de către spital, la începutul anului.
Pe viitor, Ministerul Sănătăţii va fi cel care va anunţa care va fi singurul furnizor de combustibil pentru toate unităţile sanitare din ţară. Acesta a finalizat procedura de evaluare a ofertelor pentru achiziţionarea, pe următorii patru ani, a unei cantităţi de 85 milioane de litri de combustibil pentru funcţionarea întregului parc auto din sistemul sanitar. “În momentul de faţă, Spitalul Roman foloseşte combustibil de la furnizorul care a câştigat licitaţia organizată individual de către noi, la începutul anului. Aşteptăm să vedem ce ne va anunţa ministerul, referitor la procedurile care vor trebui urmate pentru a folosi acelaşi furnizor ca toţi ceilalţi din sistemul sanitar. Oricum, spitalul Roman este un mic consumator. Se utilizează în jur de 1.000 de litri de combustibil lunar. Sunt vizaţi cei care folosesc cel mai mult combustibil, respectiv cei de la serviciile de Ambulanţă şi SMURD”, a declarat Leonard Achiriloaei, directorul financiar-contabil al Spitalului Roman.
Spitalul Municipal de Urgenţă Roman foloseşte combustibil de la Rompetrol, furnizor care a câştigat licitaţia organizată, pentru acest serviciu de către spital, la începutul anului.
Pe viitor, Ministerul Sănătăţii va fi cel care va anunţa care va fi singurul furnizor de combustibil pentru toate unităţile sanitare din ţară. Acesta a finalizat procedura de evaluare a ofertelor pentru achiziţionarea, pe următorii patru ani, a unei cantităţi de 85 milioane de litri de combustibil pentru funcţionarea întregului parc auto din sistemul sanitar. “În momentul de faţă, Spitalul Roman foloseşte combustibil de la furnizorul care a câştigat licitaţia organizată individual de către noi, la începutul anului. Aştep