Targul cu Bunatati aduce, ca de fiecare data, preparate traditionale romanesti, in marea lor majoritate atestate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, dar si internationale si produse realizate de mesteri populari autentici si artisti handmade, asa cum i-a invatat pe ploiestenii care apreciaza calitatea. In perioada 19-21 noiembrie a.c., in Parcul Toma Socolescu, painea cu cartof coapta pe vatra si preparatele din carne de porc de la Rupea, branzeturile de la Fundata, Zagra si Cristianu, mierea de la Cartisoara de pe Transfagarasan, dulceturile, zacusca, siropurile si serbeturile argesene sau turta dulce de la Bascov sunt doar cateva dintre produsele pe care le gasiti in fiecare editie a Targului si aceasta pentru ca sunt cautate si cerute de catre clientii fideli. Bineinteles ca vor fi si noutati la aceasta editie: prajituri de casa si cozonaci facute de familia Rosu din Botosani, numai bune de gustat, cumparat si comandat pentru Craciunul care se apropie.
Nu vor lipsi ceaiurile, tincturile, vinul si tuica, ciocolata de casa de la Lipova, baclavalele turcesti.
Citeste mai multe pe www.prahovabusiness.ro
Targul cu Bunatati aduce, ca de fiecare data, preparate traditionale romanesti, in marea lor majoritate atestate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, dar si internationale si produse realizate de mesteri populari autentici si artisti handmade, asa cum i-a invatat pe ploiestenii care apreciaza calitatea. In perioada 19-21 noiembrie a.c., in Parcul Toma Socolescu, painea cu cartof coapta pe vatra si preparatele din carne de porc de la Rupea, branzeturile de la Fundata, Zagra si Cristianu, mierea de la Cartisoara de pe Transfagarasan, dulceturile, zacusca, siropurile si serbeturile argesene sau turta dulce de la Bascov sunt doar cateva dintre produsele pe care le gasiti in fiecare editie a T