PRÂNZ. Aflată în Capitală pentru câteva zile, soacra Nicoletei Luciu se bucură de toată atenţia acesteia. "Mama, sora şi soacra mea sunt cele mai importante femei din viaţa mea şi vreau să petrec cât mai mult timp cu ele. Am nevoie de acest gen de ieşiri cu fetele mele, tocmai de aceea le-am dus în locaţia mea preferată, ca să le răsfăţ cu o privelişte de vis şi cu preparatele geniale ale lui Pippo, celebrul bucătar italian", a postat Nicoleta Luciu pe contul oficial de Facebook după ce au petrecut o după-amiază într-o locaţie exclusivistă din Piaţa Universităţii. Acolo, ea şi-a răsfăţat soacra, mama şi sora cu un prânz deosebit. Antreul a fost italian, Caponata, un mix la tigaie cu roşii cherry, vinete siciliene, seminţe de pin şi stafide. Apoi au urmat salată de caracatiţă, calamari pane şi creveţi la tigaie, stropiţi cu vin roşu.
PRÂNZ. Aflată în Capitală pentru câteva zile, soacra Nicoletei Luciu se bucură de toată atenţia acesteia. "Mama, sora şi soacra mea sunt cele mai importante femei din viaţa mea şi vreau să petrec cât mai mult timp cu ele. Am nevoie de acest gen de ieşiri cu fetele mele, tocmai de aceea le-am dus în locaţia mea preferată, ca să le răsfăţ cu o privelişte de vis şi cu preparatele geniale ale lui Pippo, celebrul bucătar italian", a postat Nicoleta Luciu pe contul oficial de Facebook după ce au petrecut o după-amiază într-o locaţie exclusivistă din Piaţa Universităţii. Acolo, ea şi-a răsfăţat soacra, mama şi sora cu un prânz deosebit. Antreul a fost italian, Caponata, un mix la tigaie cu roşii cherry, vinete siciliene, seminţe de pin şi stafide. Apoi au urmat salată de caracatiţă, calamari pane şi creveţi la tigaie, stropiţi cu vin roşu.