Mâncare multă și bună cu specific ovo-lacto-vegetarian, prețuri mici spre foarte mici, locație super centrală, aproape de Pietonal și Bulevardul Republicii! În plus, meniul zilei se servește cât e ziua de lungă, nu doar la prânz, atât la „locul faptei” cât și la birou sau acasă. Toate într-un singur loc: la Bistro Noir & Lacto Vegetarian.
Dacă circulați pe pasajul de lângă Sugălete din Bistrița, care dă în Bulevardul Republicii, nu prea aveți cum să ratați noul local deschis în urmă cu mai bine de o săptămână: Bistro Noir & Lacto Vegetarian. Cu o capacitate de peste 30 de locuri, acest bistro se încadrează cu succes în rândul localurilor bistrițene deloc sofisticate, dar tare drăguțe ca design și ambianță.
Este locul numai bun pentru cei care ies pe centru în pauză de masă și nu vor să dea jumate din salariu la un local „cu fumuri”. Ba din contră, vor avea plăcuta surpriză de a plăti puțin, chiar foarte puțin pentru mâncare bună, multă și variată. Pentru că meniurile de aici se adresează atât celor lacto-vegetarieni cât și iubitorilor de preparate din ouă proaspete de casă. Același local este adecvat și pentru o întâlnire la o cafea sau un ceai, când de obicei să stă… la taclale.
Ca și un plus pentru cei aflați pe grabă, e bine de știut că aici mâncarea se prepară și servește repede, fără a trebui să aștepți prea mult timp până îți vine rândul. Iar pentru tinerii „pe viteză maximă”, în meniu sunt incluse și delicioasele sandwich-uri cu șnițel de pui sau de porc, hamburger și hot dog. Și aici, cantitățile sunt mai mult decât suficiente, pe sistemul “mai bine să rămână, decât să nu ajungă”.
“Pe acest principiu am gândit localul în momentul în care am decis să-l deschidem: să le oferim bistrițenilor un loc în care pot să mănânce bine, sănătos și ieftin. Iar când spun ieftin, mă refer la faptul că prețul preparatelor pornește de 4 lei cel mai mic