Dacă până acum era cunoscut publicului drept politician sau... “expert” în divorţuri, Silviu Prigoană a dovedit că se descurcă şi la cratiţă. Acesta a participat, joi seară, alături de Mădălin Ionescu şi de Ovidiu Lipan Ţăndărică, la o competiţie cu ştaif, ţinută într-un restaurant de lux din nordul Bucureştiului.
Ex-politicianul a ţinut să gătească o mâncare preferată de gospodinele din România în preajma Sărbătorilor de Iarnă, salată de boeuf cu ouă umplute.
“Reţeta o am de la soacră-mea. Ea m-a asistat şi când am făcut maioneza, o aveam la telefon şi-mi sufla în căşti ce trebuie să mai pun şi în ce cantităţi”, a spus, cu umor, Silviu Prigoană.
Pentru că imediat după această declaraţie şi-a făcut apariţia fosta şi, cel mai probabil, viitoarea sa soţie, Adriana Bahmuţeanu, acesta a început să o perie cu aprecieri legate de calităţile sale de gospodină, dar şi să o... “înţepe” că nu prea găteşte: “Pune cele mai bune murături pe care le-am mâncat în viaţa mea şi face cel mai bun borş. Cu gătelniţa de zi cu zi stă însă mai prost, că e om de televiziune şi are un program extrem de încărcat. Când vine noaptea târziu acasă şi o întreb ce mănânc, îmi umple masa cu conserve”, a continuat Prigoană.
Aşa a arătat preparatul final al lui Prigoană «Eu mai am timp de afirmare»
Deşi Adriana a apreciat eforturile acestuia de a o surprinde cu mâncare gătită de el, preparatul cu pricina a ieşit pe ultimul loc, respectiv trei, la competiţia masterchefilor de ocazie.
“Sper să ia Ţăndărică marele premiu, că eu şi Mădălin mai avem timp să ne afirmăm, în timp ce el are o vârstă destul de avansată...”, a adăugat fostul candidat la Primăria Capitalei. Prezentatorul TV se pricepe la bruschete
Deşi a avut cel mai simplu preparat - bruschete cu roşii pe pat de rucolla - Mădălin Ionescu a reuşit să obţină locul al doilea.
Prezentatorul de la Kanal D