În 2007, Comisia de Urbanism aproba un centru multifuncţional, cu birouri, comerţ, hotel şi un parking de 250 de locuri, pentru o suprafaţă extinsă, pe strada Avram Iancu, la numerele 20-22-24. Deocamdată, “numărul norocos” a fost 20-ul, unde a apărut un ansamblu cu apartamente şi birouri.
Dezvoltatorii care au ridicat complexul rezidenţial şi de birouri (botezat Biasini) din centrul oraşului spun că varianta apariţiei unui parking în zonă este încă posibilă, şi chiar dorită. Această perspectivă este însă condiţionată de negocieri pentru tranzacţionarea terenului încă disponibil, de identificarea formulei de investiţie şi a finanţării.
Complexul mixt, numit "centru integrat urban", de pe strada Avram Iancu 20-24 pe are administraţia locală clujeană miza pentru a rezolva criza locurilor de parcare din centrul oraşului s-a transformat în amsablu rezidenţial. Proiectul, prezentat cu planşe şi machete la Primăria Cluj-Napoca în 2007, urma să fie realizat print-o colaborare între Consiliul Local, societatea Prodvinalco, familia Fărcăşanu, de cetăţenie germană, şi alţi mici investitori. Administraţia locală urma să intre în asociere cu un teren aflat în administrarea Regiei Autonome a Domeniului Public (RADP), însă acesta era revendicat. Ansamblul a fost proictat de biroul Dico şi Ţigănaş. Arhitectul Şerban Ţigănaş, membru în Comisia de Urbanism, a prezentat chiar şi o machetă pentru acest centru, la o şedinţă a Comisiei de Urbanism din 2007, fiind felicitat de edilul Emil Boc.
Acelaşi Boc a declarat chiar anul acesta că primăria nu a renunţat la parkingul de pe Avram Iacu, ba mai mult, a menţionat că neociează cu investitorii din proiectul centrului integrat pentru ca parcarea să se realizeze. Chiar arhitectul Ţigănaş a introdus sintagma de "negociere urbanistică" în cadrul şedinţelor Comisiei de Urbanism, însă, în prezent, administraţia nu a ma