Adrian Mihai, Fan Courier
Un apartament de două camere, nişte Dacii şi 200 milioane lei vechi este investiţia pe care Adrian Mihai îşi aduce aminte că a făcut-o pentru începerea unei afaceri aflată în prezent în fruntea pieţei de curierat rapid din ţară.
Managerul şi-a început cariera într-un domeniu total diferit de evoluţia profesională de mai târziu, ca profesor suplinitor de educaţie fizică şi sport după încheierea studiilor la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea gimnastică, în 1996: "Facultatea de educaţie fizică mi-a oferit câteva avantaje de care am devenit conştient în timp. Mă refer aici la disciplina pe care ţi-o impune practicarea sportului, atenţia la mediul în care concurezi, atenţia distributivă şi, nu în ultimul rând, cred că şi câteva tactici de strategie".
Despre ideea unei afaceri în general spune că aceasta porneşte "fie de la o pasiune, fie de la o nevoie identificată", iar în cazul FAN Courier spune că a fost vorba despre o nevoie. În 1998 piaţa de curierat era încă la început, era loc pentru noi jucători deoarece concurenţa era redusă, "aproape zero". La acea vreme, la nivel naţional mai activau Cargus şi Prioripost, departamentul de curierat rapid al Poştei Române, iar Pegasus oferea servicii în Bucureşti cu bicicleta.
A intrat în aventura antreprenorială alături de fratele lui, Neculai Mihai, cu care a deschis o firmă în domeniul materialelor refolosibile la care au renunţat după lansarea FAN Courier din 2008. În 2013 cei doi fraţii Mihai împreună cu Felix Pătrăşcanu, cel de-al treilea acţionar Fan Courier şi prietenul din copilărie al celor doi, sărbătoresc 15 ani de Fan Courier. Iar etapele dezvoltării businessului pot fi observate în evoluţia sediilor schimbate de companie: un apartament cu două camere, apoi un sediu în vecinătatea gării Basarab, sediul din Pipera şi, cel actual, din loc