Un preparat pe gustul oricui, aspectuos, aromat şi... iute de preparat.
Ingrediente:
8 aripioare
2 ouă
2 linguri făină
o pungă fulgi de porumb
sare, piper
ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Aripioarele se curăţă de piele, se spală şi se usucă uşor cu un prosop de hârtie, apoi se condimentează şi se lasă deoparte.
Într-un vas amestecăm bine ouăle cu făina şi un praf de sare.
Fulgii de porumb îi sfărâmăm şi punem o parte din ei pe o farfurie. Trecem apoi câte o aripioară prin amestecul de ou, o tăvălim bine prin fulgii de porumb şi o punem imediat în tigaie la prăjit, la foc mic.
Se rumenesc frumos şi sunt foarte gustoase. Se pot servi doar cu o simplă salată, în funcţie de sezon sau le puteţi alătura diverse garnituri . Tags: aripioare de pui fulgi de porumb oua faina ulei sare piper
Un preparat pe gustul oricui, aspectuos, aromat şi... iute de preparat.
Ingrediente:
8 aripioare
2 ouă
2 linguri făină
o pungă fulgi de porumb
sare, piper
ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Aripioarele se curăţă de piele, se spală şi se usucă uşor cu un prosop de hârtie, apoi se condimentează şi se lasă deoparte.
Într-un vas amestecăm bine ouăle cu făina şi un praf de sare.
Fulgii de porumb îi sfărâmăm şi punem o parte din ei pe o farfurie. Trecem apoi câte o aripioară prin amestecul de ou, o tăvălim bine prin fulgii de porumb şi o punem imediat în tigaie la prăjit, la foc mic.
Se rumenesc frumos şi sunt foarte gustoase. Se pot servi doar cu o simplă salată, în funcţie de sezon sau le puteţi alătura diverse garnituri . Tags: aripioare de pui fulgi de porumb oua faina ulei sare piper