Este mic, cochet, cu servire excelentă și cu preparate de cea mai bună calitate, ”livrate” atât în local cât și la birou sau acasă! Și prețurile nu te fac să ții post negru! Bistro Noir & Lacto Vegetarian din Bistrița este răspunsul numai bun pentru: “Unde mergem astăzi să mâncăm?” sau „De unde comandăm meniul zilei?”, fie el de post sau de dulce.
Deși s-a deschis recent în Bistrița pe pasajul de lângă Sugălete ce duce spre Bulevardul Republicii, a reușit să se adapteze rapid pieței și chiar să fie cu un pas în față, prin gama variată de meniuri adecvată atât celor care preferă în această perioadă preparatele de post, cât și iubitorilor de mâncăruri de dulce.
În decursul a mai puțin de două săptămâni, Bistro Noir & Lacto Vegetarian și-a suplimentat vizibil oferta față de momentul deschiderii localului, în funcție de cerințele clienților. Astfel, bistrițenii care țin post pot alege dintr-o gamă variată de ciorbe (de conopidă, țărănească de legume, de fasole) sau fel de bază de post: frigărui de legume cu cartofi copți, păstăi scăzute cu usturoi, cartofi copți cu rozmarin, sărmăluțe de post cu păsat și ciuperci, varză călită cu mămăliguță, ghiveci de legume cu orez, chifteluțe de ciuperci în sos de roșii, salată de vinete de post și ....lista continuă. Produse care se regăsesc și în meniul zilei de post, de luni până vineri, pentru care plătiți doar 10 lei, primind și un suc din partea casei.
Cei care doresc să se îndulcească după un prânz bun, pot opta și pentru unul din deserturile propuse de Bistro Noir & Lacto Vegetarian: papanași cu dulceață de afine și smântână, orez cu unt și sirop de zahăr sau budincă de macaroane cu brânză de vaci.
Pentru persoanele care își fac timp să mănânce bine, de dulce, Bistro Noir & Lacto Vegetarian oferă de luni până vineri și meniul zilei la doar 12 lei, care include: ciorbă, fel de bază, garnitură, salată, p