Papioanele ei au făcut carieră în cel de-al doilea sezon de la "MasterChef". După emisiune, Maria Secrieriu a continuat să gătească şi să îşi impresioneze fanii atât cu farfurii apetisante, cât şi cu câteva fotografii incendiare.
De când cu pictorialele sexy, ţi-ai atras o groază de critici şi comentarii maliţioase. Regreţi şedinţele foto?
Niciodată nu voi regreta ce am făcut, mai ales şedinţele foto. Cine are puterea să înţeleagă hobby-ul meu, bine, cine nu este invitat să se abţină de la orice fel de comentariu.
Oarecum în aceeaşi situaţie se află şi Alexandra (n.r. - concurentă la Top Chef)? Ce o sfătuieşti?
Este viaţa ei şi fiecare face ce îşi doreşte. Să facă ce îşi doreşte, că face foarte bine. O ador.
Fotografiile tale sunt sexy, dar nu explicite. Sânii sunt acoperiţi şi porţi lenjerie intimă. Ai accepta să pozezi şi în revistele pentru adulţi?
Aş accepta… depinde de propuneri.
Încă nu vrea să fie mamă
Bucătăria poate fi un spaţiu romantic sau, de ce nu, un loc perfect pentru sex? Te gândeşti să faci şi un copil?
Bucătăria este locul în care mă simt cel mai bine şi cu asta am spus tot. Nu, perspectiva asta este foarte departe, am alte planuri. Ştiu că poate suna a clişeu, dar momentan mă dedic carierei.
Zi-ne câteva greşeli pe care le făceai în bucătăria de acasă? Lucruri practice, simple, genul de greşeli pe care le fac mulţi bucătari amatori.
Atât în bucătăria de acasă, cât şi în bucătăria restaurantului, încerc să nu greşesc, pentru că ar însemna să mă
joc cu mâncarea oamenilor şi nu fac aşa ceva. Acasă poate am mai greşit, gen să pun mai multă sare, să îmi sară ciocolată pe pereţi în dorinţa de a realiza un experiment. Nu am făcut multe gafe.
"Mâncarea tradiţională poate arăta foarte bine şi minim