Sabina şi Marcu Leşan, doi soţi de 38 de ani din Bistriţa-Năsăud, au investit patru milioane de euro într-o fabrică de lactate în Lunca Ilvei, din apropierea oraşului Năsăud, o localitate după care şi-au inspirat şi numele brandului.
„Am ales producţia de lactate deoarece suntem situaţi în apropiere de Munţii Rodnei, iar ocupaţia de bază a locuitorilor din localitatea noastră şi din împrejurimi este creşterea animalelor“, spune Sabina Leşan, absolventă a unei facultăţi de ingineria produselor alimentare. Compania Eliezer Prod, deţinută de cei doi antreprenori, a fost înfiinţată în 1997, având la acea vreme ca obiect de activitate producerea pâinii. După cinci ani, în 2001, au deschis o secţie de procesare a laptelui cu o capacitate de 1.500 de litri pe zi, astfel că producţia de pâine a devenit un domeniu secundar. În 2006 cei doi au renunţat la producţia de pâine şi s-au concentrat pe cea de lactate. Continuarea pe ZFCorporate
Sabina şi Marcu Leşan, doi soţi de 38 de ani din Bistriţa-Năsăud, au investit patru milioane de euro într-o fabrică de lactate în Lunca Ilvei, din apropierea oraşului Năsăud, o localitate după care şi-au inspirat şi numele brandului.
„Am ales producţia de lactate deoarece suntem situaţi în apropiere de Munţii Rodnei, iar ocupaţia de bază a locuitorilor din localitatea noastră şi din împrejurimi este creşterea animalelor“, spune Sabina Leşan, absolventă a unei facultăţi de ingineria produselor alimentare. Compania Eliezer Prod, deţinută de cei doi antreprenori, a fost înfiinţată în 1997, având la acea vreme ca obiect de activitate producerea pâinii. După cinci ani, în 2001, au deschis o secţie de procesare a laptelui cu o capacitate de 1.500 de litri pe zi, astfel că producţia de pâine a devenit un domeniu secundar. În 2006 cei doi au renunţat la producţia de pâine şi s-au conc