Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita cu muzica de fanfara, mancare si voie buna la Sannicolau Mare! Bucatarii au incins 12 cazane si au pregatit peste 1500 de portii gratuite de fasole cu carnati! A fost raiul gurmanzilor pe pamant!
Piata Agroalimentara din Sannicolau Mare a devenit neincapatoare pentru pofticiosi de 1 Decembrie. Bucatarii au transformat sarbatoarea nationala intr-un festin culinar. Dis-de-dimineata, specialistii au preparat nu mai putin de 250 de kilograme de fasole, 200 de kilograme de carnati si 40 de kilograme de costita.
Fanfara militara a cantat in mijlocul gurmanzilor, care au mancat si au dansat in acelasi timp.
Mesenii au incheiat ospatul cu un traditional pahar de vin fiert. Ca in fiecare an, oamenii au plecat acasa multumiti. Si cel mai important, cu burta plina!
Edilii din Sannicolau Mare au vrut sa marcheze Ziua Nationala cum se cuvine si au dezvelit un nou monument dedicat eroilor romani care au luptat pentru apararea statului national.
Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita cu muzica de fanfara, mancare si voie buna la Sannicolau Mare! Bucatarii au incins 12 cazane si au pregatit peste 1500 de portii gratuite de fasole cu carnati! A fost raiul gurmanzilor pe pamant!
Piata Agroalimentara din Sannicolau Mare a devenit neincapatoare pentru pofticiosi de 1 Decembrie. Bucatarii au transformat sarbatoarea nationala intr-un festin culinar. Dis-de-dimineata, specialistii au preparat nu mai putin de 250 de kilograme de fasole, 200 de kilograme de carnati si 40 de kilograme de costita.
Fanfara militara a cantat in mijlocul gurmanzilor, care au mancat si au dansat in acelasi timp.
Mesenii au incheiat ospatul cu un traditional pahar de vin fiert. Ca in fiecare an, oamenii au plecat acasa multumiti. Si cel mai important, cu burta plina!
Edilii din Sannicolau Mare au vrut