Femeia de 51 de ani, ospătar la restaurantul din Caracal unde, pe 8 noiembrie, a avut loc o explozie, a murit, săptămâna trecută, la Spitalul Universitar din Capitală. Ea avea arsuri pe 50% din suprafaţa corpului.
După deflagraţie, femeia de 51 de ani a fost transportată la Spitalul Nr. 1 Craiova prezentând arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală. Ulterior, ea a fost transportată, în stare gravă, la Spitalul Universitar din Capitală, unde vineri a decedat. Potrivit unor surse, rudele femeii au fost nemulţumite de îngrijirile pe care medicii craioveni le-au acordat femeii.
Prima victimă care a decedat a fost Ştefan Bîrlă, bucătarul restaurantului, care a suferit arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului şi a fost transferat, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. El a murit la patru zile după accident. În graba de a ajunge cu pacientul rănit la elicopterul SMURD, echipajul de pe ambulanţă a scăpat targa, iar bucătarul, care cântărea 135 de kilograme, s-a răsturnat. A treia victimă, o tânără de 22 de ani, a fost transportată la spitalul din Caracal, cu arsuri de gradul I la nivelul feţei.
Deflagraţia a avut loc, pe 8 noiembrie, în jurul orei 11.30, la un restaurant din Caracal, cauza fiind manevrarea greşită a unei butelii de aragaz.
Deoarece accidentul s-a produs la locul de muncă, inspectorii ITM au deschis o anchetă. De asemenea, şi poliţia a deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere din culpă şi ucidere din culpă.